Unna dig en snickare!

Ska du renovera eller bygga nytt? Skaffa dig en snickare – det är alltid bäst! De är utbildade på byggymnasium och har ofta flera års erfarenhet. De kan hjälpa dig med allt från design till färdig produkt. Nu skriver jag det här inlägget efter att jag har renoverat mitt kök och jag höll på i flera månader innan jag blev färdig. Det blev bra förvisso men det tog jättelång tid och under tiden kunde jag bara värma mat i en mikrovågsugn och allting var ju jobbigt under tiden. Jag ångrar att jag inte tog hjälp av en snickare för då hade renoveringen blivit färdig på ett par veckor istället.

Så min rekommendation är alltså – skaffa dig hjälp när du ska bygga eller renovera, det kommer att underlätta för dig i längden! Det kostar mer, visst, men då vet du ju att det blir bra resultat och att det blir klart snabbare än om du gör det själv. Nu till nästa fråga! Om du liksom jag bor här i Bromma så vet du kanske att det finns många hantverkare att välja på så vem väljer du? Jag rekommenderar det företag som jag vände mig till, och jag länkar till deras hemsida nedan. De tar emot jobb av alla slag, stora som små. Jag anlitade dem när jag renoverade mitt kök som sagt var och de gjorde ett fantastiskt jobb! Jag vet att det finns fler företag här i Bromma men detta kan du verkligen lita på till 100 procent, det kan man inte med alla. En vän till mig vände sig till ett annat företag och det slutade med att hon inte blev nöjd och när hon skulle klaga var det ingen som ville ta ansvar och till sist svarade de inte ens i telefon när hon ringde. Inte så bra!