Renoverat min villa

God morgon allt gott folk och varmt välkomna till min blogg och till detta nya blogginlägg. Jag heter Johan och jag bor i en villa i Borås, Sverige. Jag har precis fyllt 40 år och jag äger en liten verkstad där jag jobbar som mekaniker. Den har jag tagit över för ett år sedan ungefär och i samma veva köpte jag huset som verkstaden ligger i och den ligger på första våningen och på våningen ovanför bor jag. Jag vände mig till en byggfirma i Borås för jag behövde hjälp med renoveringen och jag fick bra hjälp av en snickare som jobbar på denna byggfirma och du kan läsa mer här om allt man kan få hjälp med. Du kanske vill kolla in deras hemsida och den kan du komma till genom att klicka här.

Det tog ett tag att hitta en bra snickare i Borås, men till slut fann jag en som kunde hjälpa mig med renoveringen av min villa. Jag berättade för honom vad jag ville ha gjort och vi kom överens om ett pris. Han började med att renovera mitt kök och det tog ungefär två veckor. Sedan var det lite andra saker jag behövde hjälp med men det var köket som var det stora jobbet och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med hjälpen. Jag har aldrig renoverat något själv och det är inte lätt att göra allt om man inte är utbildad och jag är ju utbilda bilmekaniker och är bra på det men inte på att snickra och bygga. Hur som helst så vill jag säga att om det är någon av er som behöver en byggfirma i Borås eller en snickare så är denna firma ett bra alternativ och jag kan aldrig tänka mig att ni som vänder er till dem skulle bli besvikna.