Hjälp med avlopp

Hejsan, det är inte så ofta jag skriver om sådant jag ska skriva om nu, för det ska handla om det här med att få hjälp att gräva för avlopp i Borås med omnejd men det är trots allt en tjänst som jag behövde hjälp med och jag kom att tänka på att jag inte är den enda personen som behöver hjälp med detta. Om du behöver ett företag som gräver för avlopp i Borås så skulle jag vilja slå ett slag för det företag jag vände mig till, de är bra och tar inte mycket betalt och så har de så bra grävmaskiner. Det är i alla fall vad jag tycker.

Det började med att jag fick problem med massa vatten i gräsmattan och det var en dagvattenledning som inte fungerade för röret var 80 år gammalt och detta rör låg på min tomt. Med en anslutning ute på gatan, ja, under marken då, till kommunens vattennät. Därför tog inte kommunen ansvar, för det var ju på min mark men jag behövde byta ut detta rör och då skulle jag gräva. Men det var inte bara röret som behövde bytas ut, det visade sig att när företaget kom och skulle börja gräva så brast en stödmur, och jag behövde även hjälp att få ordning på det. Det här gjorde att jobbet tog en dag extra så det kostade lite mer, men det är alltid någonting som händer när man ska göra sådana här jobb, så räkna med att det kan hända någonting som du inte räknat med men det är som det är och ingenting att få panik över, Nu är det klart och jag är nöjd med företaget som hjälpte mig och jag vill rekommendera dem till er. Ni finner en länk till detta företag till deras hemsida.