En trädgårdsdesigner i Kungälv

God morgon på er, alla mina härliga läsare! Hoppas att alla får en riktigt bra dag idag. Jag tänkte skriva ett litet inlägg här idag om någonting som jag tror att många av er skulle vilja ha lite mer information om, nämligen om en viss trädgårdsdesigner som hjälpte mig designa och plantera min trädgård här i Kungälv. Jag har sett i kommentarerna att det är många av er här som läser mina inlägg på bloggen som är på jakt efter just en trädgårdsdesigner som kan hjälpa er på ett kompetent och professionellt sätt med er trädgård.

Därför tänkte jag att jag skulle skriva lite om den som jag fick hjälp av eftersom att det var så många av er som tyckte att mina resultat var så bra. Jag håller helt och hållet med er och är verkligen hur nöjd som helst med vad Sålanda Trädgård gjorde för mig. Hur jag själv fick reda på dem var via mina föräldrar som faktiskt gav mig ett presentkort till att få min trädgård designad och sedan så la jag till lite för att jag ville även att de skulle plantera och köpa in växter åt mig. De arbetade utifrån erfarenhet, kunskap och rutin på ett mycket noggrant, smidigt och engagerat vis och levererade ett resultat som vi nog alla kan hålla med om att det talar för sig självt. Jag är så himla nöjd och tror absolut och utan tvekan att alla ni som har det minsta intresse av er trädgård eller att få hjälp med enstaka delar av din trädgård kan få ut minst lika mycket av Sålanda Trädgårds tjänster som jag fick.