En altan med havsutsikt

En altan med havsutsikt, jag kan säga att livet inte kan bli bättre, i alla fall inte härliga sommardagar här i Stenungsund!

Jag är så lyckligt lottad som har fått bo på denna underbara plats, och med en altan som är byggd av men professionell snickare. Jag känner mig som om jag vunnit jackpotten! Jag blev inspirerad av alla fina altaner jag såg i tv, och tänkte att det måste gå att bygga något liknande själv. Men jag funderade och sov på saken och så kom jag på att jag inte skulle bygga den själv utan istället ta hjälp av en snickare. För jag är ingen expert på att bygga och även om många säger att det inte är svårt så är det ungefär som att säga att det är lätt att tapetsera. Det kanske är det för vissa men inte för andra och jag är väldigt noga med att allting som görs hemma ska bli fackmässigt gjort.

Så jag anlitade snickaren och vi kom överens om att han skulle bygga en altan för mig, och det är den vackraste altan jag någonsin har sett. Han har verkligen gjort ett fantastiskt jobb! Jag är så tacksam för att ha funnits denna man som har byggt detta åt mig och här sitter jag just nu och hör havets vågor klucka mot klipporna en bit bort och jag har en kopp kaffe här som jag hällde upp innan jag satte mig ner för att skriva det här inlägget och det var väldigt varmt kaffe så då tänkte jag att jag skriver ett inlägg så får kaffet svalna av under tiden.

Jag är så lycklig och tacksam för det liv jag har. Jag har verkligen allt som jag behöver och mer till, och just nu känns det som om världen är min! Kram till er alla!